Met je team en/of netwerk aan de slag?!

Werk je met andere organisaties en/of zzp’ers samen en wil je meer uit deze samenwerking halen? Voelen samenwerkingen voor jou ook wel eens lastig, stroperig of weinig effectief?

Herken je een of meer van de hindernissen uit de mini essays en wil je hier meer over weten en/of hier actief mee aan de slag met je team of je netwerkpartners?

Neem contact op. Ik verzorg graag bij jullie op locatie een lezing, werksessie en/of training aan de hand van jullie wensen.

Ik merkte tijdens de sessie al dat jouw verhaal raakte aan wat mensen in hun praktijk meemaken. Jij geeft daar taal en structuur aan en dat maakt het waardevol.

Hilde van Tol – hoofd kunsteducatie Kunst Centraal

Bijvoorbeeld:

Een lezing over de tien voorwaarden voor samenwerken in netwerken, inclusief praktische tips om direct toe te passen. Ook te combineren met een werksessie of training.

Werksessie(s) waarin je met je netwerkpartners toewerkt naar een gemeenschappelijk doel, waarbij ook de diverse belangen aan tafel niet vergeten worden.

Training waarin jullie als team aan de slag gaan met de rollen die jullie innemen binnen jullie netwerken (zoals verbinder, procesbegeleider e.a.) en de competenties die daarvoor nodig zijn.

Scroll naar top